tiistai 25. marraskuuta 2008

Tekeleitä


Viimeinkin kuvia. Puikot on heiluneet tiuhaan tahtiin, koko ajan melkein on jotain puikoilla. Välillä useampikin työ...Ompelukoneki käy sentään joskus, mutta tosi harvoin (aivan liian harvoin).


tämä nuken makuupussi valmistui jo joskus keväällä. Langan laadusta en tiedä, jotain hyvin villaista se oli. Äidin kätköistä löydetty. Ohje taas oli Maunun tädin 70-luvulta olevista neuleohjekorteista (lienee semmoisia kun on kirjeessä tullut vähän kerrallaan). Nopea tehdä. Mahdollisesti näitä syntyy joskus enempikin...tosin jostain muusta langasta. Novitan Palman loput voisi käyttää mahdollisesti. (Joulun jälkeen sitten kuva siitä mihin se Palma on käytetty)



Maunun ja Santerin lapaset. Novitan Woolista kummatkin. Maunun lapasessa 12 s puikolla, Santerilla 10 s. Santerin lapasissa käytetty lankakopan jämiä, tummansinistä ja sävylankaa. Sormet tein ties montako kertaa, ennen kuin sain oikean mittaisiksi.



Tässä eilen illalla valmiiksi saamani omat lapaseni. Tämä on messuilta ostettua Freedom Spirit lankaa, väri 518. Ihanaa neulottavaa ja on siis 100%:sta villaa! Puikolla 10 s ja 4 puikot. Vielä mietityttää, että mitähän toisesta kerästä tekisin... tähän siis riitti yksi kerä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti