perjantai 17. huhtikuuta 2009

Iidan palaponcho ja omat kämmekkäät


Viimeinkin saatiin kuvat Iidan ponchosta. Neidistä kuulosti poncho pahalle, mutta kun näytettiin mistä oli kyse, sujahti poncho nopeasti päälle ja kunnon poseeraukset lähti käyntiin. Lankana Novitan Bambu (porkkanan värinen, kuten neiti itse sanoo), menekki 139 g. Ohje uusimmasta Novitasta. Bambua ostin ison pussillisen Novitan Lauttasaaren myymälästä taannoisella pääkaupunkiseutukierroksella. Ponchon hinnaksi tuli jotain alle 3 euroa...


Kuvassa poncho liukunut jo vähän huonoon asentoon, mutta eiköhän tästä silti näy, mistä on kyse.


Omat kämmekkäätkin sain valmiiksi. Näitä aloittelin pääsiäisreissuilla. Alkuun meni purkuun melkein puolet ekasta, kun totesin tulevan aivan liian isot. Lanka Novitan Wool Neliraita. Väri on aivan ihana! Harmi, että Novita lopettaa aina kaikki ihanuudet. Tämän langan bongasin Neuleunelmia-nettikaupasta. Silmukoita 45 ja puikot taisi olla 3,5 mm.



Seuraavaksi puikoille haluaisi jo kovasti Novitan Mambo, josta tulee Vihervaara. En vain vielä ole päättänyt, että pakotanko itseni tekemään Iitun kirjoneuletakin ensin valmiiksi vai en. Siihen vain pitäisi keskittyä aika lailla. Onneksi on nyt niitä Etiopia-nuttuja, joita tehdessä voi samalla seurustella tai tehdä melkein mitä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti