tiistai 25. elokuuta 2009

Supistelee kovin


Tänään sain viimein tunikan valmiiksi. Malli 37. Novitan syksy 2009 -lehdestä. Aloittelin tätä ennen kesälomaa saikulla ollessani kaapista löytyneestä (siis sinne villatakkia varten varastoidusta) 7 veljeksestä. Kivaa oli pyörönä neuloa, vaikka nurjaa olikin todella paljon. Sen verta iso tunikasta kuitenkin tuli, että tein tänään siihen vielä "sivusaumat". Perheen miehet yrittivät vakuuttaa, että näyttää kivalle, mutta mä en ole vielä ihan vakuuttunut... Kaiken kaikkiaan lankaa meni 584 g, puikot 4 (vitsit, että ne Addin Clickit on huiput!)


(onpa järkyttynyt ilme)


Ja takaa



Sen lisäksi eilisen illan ja tän päivän aikana syntyi pienet vauvasukat viime keväänä Maikun kanssa koolaamastani langasta. Väritys on todella kiva! (todellisuudessa vaaleamman punaista) Lankaa meni huimat 19 g, joten samasta kerästä syntyy vielä toiset vähän isommatkin sukat. Nämä menee keräykseen , katsotaan paljonko näitä saan tämän syksyn aikana aikaiseksi muiden töiden ohella.



Seuraavaa työtä pähkäilen kovastikin. Kaapista löytyisi 7 kerää Saanaa villatakkia varten, 7 veikkaa pinwheeliin, ja sitten sukkalankoja ja useampikin huivilanka - mm. Ilun ihana ystävän laulu huivilankakin odottaa vielä neulomista. Sopivaa mallia en vielä ole päättänyt... Jotain tarvii vielä kehittää täksi illaksi puikoille, mutta hyvälle näyttää tämä supistelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti