sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Tekeleitä


Näiden sukkien bloggaus on jostain syystä jäänyt ihan täysin. Nää valmistu jo tän kuun alussa. Nämä on menossa kanssa siihen keräykseen.



Lanka keväällä koolattua, todella kivan värinen, ehkä jotain Woolin paksuista. Menekki 27 g.


Syksy alkaa olla täällä. Lapset tykkää edelleen pyöräillä tossa pihalla, ja pyöräilykypärän alle menee parhaiten kypärämyssy. Santerin kypärämyssyt oli viime talven jälkeen sen näkösiä, että heitin pois. Nyt kun tarvetta oli, ei ollutkaan yhtään.  Jottei herra joutuisi käyttämään kovin pitkään siskon vaaleanpunaisia myssyjä, tein tänään hälle oman. Ompelukoneesta piti taas kokeilla jotain uutta. Käytin kaksoisoverlock-ommelta saumoihin (enkä saumuria). Jälki oli pääasiallisesti todella hyvää. Kertaalleen alkoi tehdä hyvin hyvin rumaa (alulanka nousi päälle), mutta kun sammutin koneen ja käynnistin uudelleen, jälki oli jälleen moitteetonta. Hassua.



Ilme on ehkä hieman nyrpeä siksi, että tämä kuulemma vähän kiristää. Sinänsä ei mikään ihme, kun vedin mitat ihan hatusta...Iidalle tämä oli passeli, joten ehkä täytyy alkuviikosta tehdä Santerille toinen, hieman isompi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti