sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannuksen tekeleitä


Menomatkalla neuloin omat sukkani valmiiksi. Näissä lanka on itse Maikun kanssa värjäämääni seitsemää veljestä. Kivannäköiset näistä tuli, hyvät sukkien päälle, paljaisiin jalkoihin liian leveät. Siispä on syy koolaidata toistekin, jotta saa tehtyä tiukemmat :)



Sitten neuloin kummitytölle ja Iidalle Rose-pipon ohjeella kesähatut. Sama malli siis kuin Siirin myssyssä. Ja nyt kun sen on neulonut neljä kertaa - Iidan pipon kun tein kahteen kertaan (ekasta tuli liian iso), muistan sen jo ulkoa. Lankana Novitan Tennesseetä, Iidan ja Siirin pipossa Unikon väristä ja kummitytölle vaaleansinistä anopin jämistä. Näihin pipoihin lankaa meni alle 60 g kumpaankin ja koko on se ohjeessa mainittu.



Aiemmin sain jo tämän Iidan neuletakin valmiiksi. Nyt päättelin viimeisetkin langat ja laitoin napit paikoilleen. Iida toivoi vihreitä nappeja. Novita luxus cottonia, ja malli Novitan tän vuoden lehdestä (oisko ollu ekasta?). Kiva oli neuloa, mutta harmi vaan, että on vielä tytölle reilu, joten jää odottamaan neidin kasvua.



Ja sitten tällä hetkellä työn alla oleva Vihervaara, josta teen takkiversion. Tähän on nyt neulottu 3 kerää. Lanka todellisuudessa oranssimpaa.



 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti