keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Raparperi-valkosuklaa-lime piirakka


pohja
150 g margariinia
1 dl sokeria
1  kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1, 5 tl leivinjauhetta

täyte
n. 0, 5 l raparperia 
1 prk valkosuklaa-lime rahkaa
1 kanamuna
1, 5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna. Lisää jauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle ja reunoille. 
Laita pilkotut raparperit taikinan päälle.
Sekoita täyteaineet ja kaada raparperien päälle. Paista 200 astetta n. 30 minuuttia. 

ohjeen alkuperäinen versio täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti