sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesäistä vaatetta


Voi puuh sentään. Erinäisistä syistä johtuen en ole päässyt pitkään aikaan ompelemaan. Tarkoitus on kyllä ollut tehdä hyvissä ajoin t-paitoja Santerille ja tytöillekin jotain hamosta. Tessan tilanne pitää vielä tarkistaa, kun vaatteita on saatu kavereilta jonkin verran, että mitä ihan oikeasti tarvitaan.Santerille sainkin sitten tehtyä 3 kpl t-paitoja. Samalla tuli tehtyä havainto, että kaapissa on hyvin vähän "poika"värisiä resoreja. pääasiassa vaan pinkkiä ja punasta...

Malli: Ottobre Creative Workshop 301, koko 146. Tähti slimmimpänä.
Kankaat: Tähti hamstrattu Merjan kätköistä (kiitos myös mätsäävästä resorista :) )Autotrikoo ostettu Triteksiltä, raitakangas Marimekon isosta säkistä (kiitos senkin diilaamsesta Merjalle)Iitulle sain viimein ommeltua mekon valmiiksi. Onkin ollut leikattuna vähän liian pitkään... tänään oikeasti aloitin tällä. Iida valitsi ite tän kankaan, vaikka kaapista olisi löytynyt jotain söpömpääkin.

Malli: OB Jungle Stripes koko 134
Kangas: Marimekko. ostettu ystävämyynnistä vuos sitte.
Muuta: alareunan ja taskun käänteet tein sydäntikkauksella. Havaintona, että jälki ei ollu mitenkään tasaista, vaikka tasaista vauhtia meninkin.

1 kommentti:

  1. Hienoja peruspaitoja, joita ei koskaan ole liikaa! JA tämä mekkonen on kyllä ylisöpö ja ihanat karkkivärit.

    VastaaPoista