perjantai 29. toukokuuta 2009

Jälleen raparperipiirakkaa


Tänään oli tipahtanut postiluukusta Pirkka. Ja pitihän siitä heti testata Helppo Raparperipiiras, kun raparperia löytyy vielä pakkasesta ja uutta on tulossa sunnuntaina.



Pohja:


2 dl vehnäjauhoja


1 dl kauraleseitä (laitoin vähän hienonnettuja kaurahiutaleita)


0,5 dl sokeria


1 tl leivinjauhetta


0,5 tl kanelia


1 dl juoksevaa margariinia


1 kananmuna


Täyte


5-6 dl raparperia


1 tlk kermaviiliä (laktoositonta)


1 kananmuna


1 dl sokeria


Sekoitetaan kaikki ainekset kulhossa (ensin kuivat sitten muna ja margariini). Levitetään voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Päälle raparperit. Sekoita kermaviili, kananmuna ja sokeri ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia. Ja oikein namia oli tämäkin raparperipiirakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti