maanantai 17. marraskuuta 2008

Talvi tekee jälleen tuloaan


ja on aika herättää blogi taas henkiin. Riinan kanssa eilen puheltiin, että pitäisi laittaa ylös oleellisia tietoja lankoihin liittyen - siis silmukkamääriä eri kokoihin, puikkojen koot ym.

Käsityömessut oli viime viikonloppuna. Perjantaina käytiin Riinan ja Merjan kanssa messuilemassa. Mukaani tarttui 5 kerää erivärisiä Dropsin Fabel lankaa sukkiin, 2 liilaa merinovillakerää ja 2 kerää Freedomin Spirit lankaa omiin lapasiin. Lisäksi ostin joulukortteihin kangasta. Helpolla valmistuu tämän vuotiset kortit, kun vaan leikkaa ja liimaa ja vähän kultareunuksia. Joulun tietämillä, sitten kun tiedän, että ne on menny perille, yritän muistaa laittaa tännekin kuvan niistä.

Messujen jälkeen on puikot kilisseet ahkerasti. Yksi pari matalia aikuisen sukkia syntyi jo viikonloppuna. Lankaa olisi riittänyt korkeampiinkin, mutten uskaltanut kokeilla, kun myyjä sanoi sen riittävän vain mataliin. Kuvaa tästäkin jossain vaiheessa ja ne strategiset tiedot. Tällä hetkellä puikoilla on Santerille tuosta Fabelista tulossa sukka, neki vähän ehkä turhan tiukat, mutta menee juuri nyt. Silmukkamääränä 10 puikolla...Toisena keskeneräisenä on Pekan ja Merjan masuvauvan korvaläppäpipo, mutta sen kokoon kasamisella ei ole kiirettä vielä, kun laskettuaika on tammikuun loppupuolella.  Parista joululahjastakin tulee kuvat myöhemmin. Maunulle ja Santerille neuloin sormikkaat syksyllä. Muuten ei kai vähään aikaan olekaan paljon syntynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti