perjantai 23. huhtikuuta 2010

Monenmoista


Nyt, kun kevät alkaa olla aluillaan (tosin juuri nyt ulkona sataa räntää), sain valmiiksi villapaidan itselleni.Malli Novitan kevät 2010. Helmaan oli mallissa tehty pitsikuvio, jätin sen pois. Lankana Novitan Wool, väri on aikalailla marjapuuro.  Lankaa meni 487 g, puikot 3,5 ja 4 mm.Toinen Sytomyssykin valmistui, tällä kertaa neulomalla Ullaneuleesta löytyvällä rinsessa-pipon ohjeella. Vähän jätin matalammaksi, mitä ohjeessa. Lanka Novitan Bambu, puikot 3,5 mm ja langanmenekki 44 g. Silmukoita 140.


Kaapista löytyy vielä Bambua aikamonta kerää, joten toivottavasti ehdin toukokuun loppuun mennessä tehdä useammankin sytomyssyn. Varsinkin noista valkoisista teen mielelläni, kun valkoinen tiskirätti ei kuulosta mitenkään houkuttelevalta.Nämä nuken vaipat on pyöriny keskeneräisinä varmaan pari vuotta. Nyt viimein sain aikaiseksi laittaa kanttnauhat ympäri ja lähettää ne kummitytölle. Toivottavasti niille on käyttöä hänellä, meidän neiti ainakin vaipattelee nukkejaan kovasti.


Viimeisinpänä esittelen maanantain ostokseni.Kävin Mansen Tikistä ostamassa Pfaff Coverlock 3.0 -peitetikkisaumurin. Toistaiseksi en ole ehtinyt sillä tehdä muuta kuin surauttaa muutaman siivousrätin vanhasta t-paidasta, mutta ensi viikolla toivottavasti enemmän. Kaappi pursuaa trikoita, joista osalle olisi jo hyviä ajatuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti