torstai 5. huhtikuuta 2012

Ompeluita tältä viikolta


Mies on viettänyt viimeisiä isyyslomapäiviä, joten mulla on ollut ruhtinaallisesti aikaa ommella - ja se on kyllä sitten käytetty hyödyksi.  Tosin tuo pikkuneitikin on vetänyt tällä viikolla uskomattomia päiväunia - 3-4 h putkeen!

Isomman neidin vaatekaapissa oli talven aikana kutistunut useammat leggingsit, joten niitäpä piti surautella tulevaa reissua varten;Malli: Cinnamon-leggingsit, OB 1/2011, koossa 128

Kangas; Michas Stoffecken ylläripaketista (näihin menikin sitten lähes koko pala!)Synnytyksestä mukaan otetut geelipussit alkoi vuotaa, jotenka uudelle lämpöpussille oli tarvetta. Sisällä ohranjyviä. Kangas Michas Stoffecken aiemmasta tilauksesta:Iidan kruunutunikasta jäi kangasta pariin kruunupipoon. Iida vei jo toisen :)Iidalle rakas Martti-paita oli muotoutunut vuosien saatossa napapaidaksi. Itku tuli, kun äiti antoi ukaasin sen pois laitosta. Mies on joskus silittänyt tuon kuvan paitaan. kaapista löyty onneksi tuollainen sopivan kokoinen kuvaton paita (mies toi amerikasta tarkoituksena silitellä siihenkin joku kuva), joten saksisin Martin irti paidasta ja tikkasin uuteen paitaan . Se on nyt jo rakas :)Iidalle tein kesäyökkärin koossa 134. Yökkäri saa kuitenkin olla reilun kokoinen. Tää sydänkangas oli musta alusta alkaen ihan yökkärikangas - tämäkin siis ylläripaketista.
Malli: Becky toppi ja Darla pyjamahousut, Ottobre 6/2009

Kankaat: Michas Stoffecke

Muuta: Lahkeet vähän polven yli, ei mun mielestä kesäpöksyissä tarvi olla yhtään sen pidemmät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti