keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pimpuloita

Pari viikkoa sitten tuli yllättäen tilanne, jossa sain olla keskenään tyttöjen kanssa. Olin useasti harkinnut tilaavani Punahilkalta päällystettäviä nappeja, pompuloita ja pinnejä, mutta aina oli jäänyt juuri tuon ajan takia. Soitin vielä Punahilkkaan keskiviikkona, että jos teen tilauksen heti, ehtiihän se saman päivän postiin, jotta on varmasti mulla perjantaina. Näin kävi ja päästiin viikonloppuna askartelemaan. Nämä jää neidille itselleen, muut menee lahjuksiin. Näiti oli todella kiva näpräillä ja pompuloita sai tulevan ekaluokkalaisen kanssa tehtyä hyvin, pinnien kiinnitykseen vaadittiin enemmän sitten äitin (ja vähän isänkin) apua. Päädyttiin tekemään pinnin aihioon reiät nappien metallilenksuja varten ja liimaamaan ne sitten paikoilleen. Toinen vaihtoehto olisi ollut irrottaa ne lenksut.

Tässä vielä kummitytön syntymäpäiväkortti.

2 kommenttia:

  1. Oi nämä on ihania! Tein kanssa pikaisen kortin vauvamekon kanssa lähetettäväksi, mutta kuori lähti jo, ja kuva jäi ottamatta. Tosin kovin kummoinen kortista ei tullut. Jotenkin en ole jaksanut innostua kortteilusta viime aikoina.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihania pinnejä ja pompuloita,itekkin nuita tehnyt mutta eri materiaaleista,saas nähä koska on pakko alkaa päällystämään nappeja :D

    VastaaPoista