tiistai 13. marraskuuta 2012

Bodyja talveksi

Tätä kirjoitusta on tehty aika monta kuukautta. Bodyt on ommeltu elokuussa, kuten kahdesta ylimmäisestä kuvasta näkee - aurinkokin paistaa vielä. Viimeiseen bodyyn kesti neppien laitto melko pitkään, kun ensin nepit loppu ja sitten ne jäi vain pyörimään ompelukoneen päälle, kun en syyskuun alun töihin paluun jälkeen ole tehnyt yhtään mitään. Tänään siivosin ompelupöytäni ja tein tilaa, jotta pääsen lähipäivinä ompelupuuhiin - jos vaan yhtään tulee sopivaa hetkeä. Pitää vaan leikellä vähän valmiiksi, jotta sitten vaan surauttelee :)


Näissä kahdessa nepit olalla. Ottobrestä kaavat, mutten muista enää lehden numeroa. Koko 86.
Kankaista vasemman puoleinen Michas Stoffecken ylläripaketista ja oikean puoleinen hyvin lirua trikoota Paimion Virpakasta.


Oiskohan nämä Hauhau-bodyja? Koko kuitenkin 86 ja OB:sta näidenkin kaava. Molemmat kankaat Virpakasta (oikean puoleinen vuodelta 2005, jolloin äitini teki kyseisestä kankaasta mulle imetyspaidan)

Kuten kuvan valoisuudesta näkyy - nämä kaksi on kuvattu tänään. Bert nappilistabody - lehden numeroa en äkkiseltään muista OB:sta nämäkin siis koossa 86.  Vasemman puoleinen leppiskangas Myllymuksuilta ja oikean puoleinen Michas Stoffecken ylläripaketista.

1 kommentti:

  1. Aikamoista sarjatyötä! Mä oon perusnegatiivinen, enkä uskalla tehdä 80-senttisiä Säteelle, kun voihan olla, et se pääsee käyttään sitä kokoa vasta kesällä. Ainakin muistelen, et Siiri käytti silloin kesällä, kun oli 1,5 vuotta, niin 80-senttisiä lyhythihaisia bodeja. Että pikkasen eri kokoluokkaa ovat meidän lapset :) Ja niihin 86-kokoisiin bodeihin meillä ei edes ollut tarvetta, kun Siiri oli sit jo kuiva, kun niitä olis pitänyt käyttää.

    VastaaPoista