lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä ja leggingsejä

Mulla on ongelma. Tonne mun kaappiini tuntuu kertyvän toisinaan kankaita, mutta myös ne kaksi muovilaatikkoa, jotka olen varannut lankoja varten on pullistellut kovasti. Enkä ole lankoja ostanut yli puoleen vuoteen ehkä kuin yhden kerän (jonka senkin neuloin heti...). Nyt tämän vuoden tavoite on neuloa omia varastoja pois. Samalla halusin yllättää yhden ystäväperheen sukilla (ainakaan muutama vuosi sitten heillä ei tainnut juurikaan olla sukantekijöitä lähipiirissä).


Verskin perheelle lähti sukat jokaiselle. 
Vasemmalta triojäätelön väriset on perheen 1-vuotiaalle Novitan Woolista.
Kirjavat sukat 3-vuotiaalle, lanka ehkä Nallea, kuitenkin on itse Koolaidilla värjättyä
Verskille itselleen Novitan 7-veljeksestä sukat, joissa kyllä menee pienet palmikon kierrot sivuissa (mutta ehkä vähän turhaan, ei ainakaan näissä kuvissa erotu...). ohje Novitan sukkalehdessä.
Verskin miehelle Merenkulkijat Ullaneueen ohjeela Novitan 7-veikasta. Terhi pelasti, kun toisesta sukasta jäi puuttumaan kärki...kiitos :)


Terhiä varten ostin Paimion kangaskaupasta Lontoon karttakangasta. Pyörittelin sitä aikaisemmin jo joskus, mutta nyt viimein sain idean. Siitä muotoutui kassi. Sisällä vetoketjullinen pieni pussukka esmes avaimia varten.Keskimmäinen oli aamulla vetänyt Skootterimekon kaveriksi farkut. Ihmettelin tätä, niin kertoi, ettei ole leggingsejä. Vai niin, selkeä suunnitelma tälle päivälle.


Olen ylpeä. Sain kerrankin raidat kohdilleen just eikä melkein. Leggareita syntyi 2 raidalliset ja yhdet pilkulliset. Näillä pärjännee hetken :)

Kaava: Ottobre 4/2013 Segment Leggingsit
Kankaat: Raidallinen Nosh Organics , pilkullinen Triteksistä

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos vielä kerran! Kaikki sukat oli juuri sopivia, ja olemme niin otettuja. Kiitos kiitos!! :)

    VastaaPoista