keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Auringonkukkatissis

On kankaita, jotka ei heti sytytä. Toisinaan on vaikea hahmottaa minkä kokoisia ne kuviot luonnossa oikein on. Toisinaan on käynyt niin, että kuviot on paljon isompia kuin olen osannut odottaakaan, eikä se aina ole hyvä juttu. Tämäkin kuosi näytti ihan kivalle, mutta heti se ei kuitenkaan sytyttänyt. Onneksi on kuitenkin fb:n ompeluryhmät, joissa näin tästä jokusen valmiin tuotteen. Tämä olikin juuri sitä mitä tarvitsin :) Kesäinen, raikas kangas, josta voi tehdä vaikka töissä käytettäväksi ns. tissiksen.


Kangas: Pehemiä "Auringonkukka" (suunnittelija Milona Sadekallio)
Kaava: ns. tissis, fb:n oe-ryhmässä 
muuta: oli melkoisen haastavaa, kun ei ollut kirjoittanut ylös ohjeita mallin muokkaamiseen itselle sopivaksi. (tästä tuli tämmöinen, jossa ei taatusti tissit vilku..)


Tämä on se yksi syy, mikä takia itse bloggaan. Se, että toiset näkee kuoseja valmiina vaatteina. Muutama vaate olisi vielä valmiina bloggausta odottamassa. Viime viikolla tein 3 päivässä itelle yökkärin, miehelle yöpaidan, Santerille yöpaidan, Iidalle trikoojakun ja tämän. Aika hyvä saldo :)

3 kommenttia:

 1. Jospa kolmas kerta toden sanoo. Kaksi kertaa olen vahingossa kirjannut itseni ulos, kun uloskirjausnappi on jotenkin liian hyvin tarjolla...

  Paljon olet saanut aikaiseksi! Olen samoilla linjoilla bloggaamisessa. Tykkään lukea ja blogata kaikenlaisista käsitöistä, kun kuitenkin itse teen enimmäkseen perusjuttuja, joihin ideoita tulee etsittyäkin netistä. Joillain rima on paljon korkeammalla, mutta ei sitä kannata päästää ongelmaksi. Vaaleansininen Linnunrata odottelee kaapissa, joten varmaan siihenkin yritän löytää ideoita jostain blogista.

  VastaaPoista
 2. Höh, yritin jo kertaalleen kommentoida. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti istuu tämä kangas tuohon tissikseen (:

  VastaaPoista