lauantai 6. joulukuuta 2014

joululahjoja

Tänä vuonna yritin tehdä jokusen lahjan ihan itse. Jotenkin on aina jäänyt aika vähiin lahjusten tekeminen. Pelkään, että saumat ei kestä jne. Vaikka ihan hyvin ne omat tekeleet omassa käytössäkin on kestäneet...


Käsityöpussukat anopille ja Terhille. Pussukan sisälle pakattiin bambulankaa (miehen jenkkituliaisia), puikot, pienet sakset ja Terhin pussiin pistin vielä muutaman silmukkamerkin.

Ohje: Tilkkureppu-blogi
Kankaat: Kankainen (messuostokset), vuoret omista jämistä
Muuta: itse oon saanut saman tyyppisen pussin SNY:ltä, käytössä jatkuvasti


Nuoremmalle isoveljelle ja tämän avopuolisolle tein sydämen malliset patalaput. Ajattelin olevan ihan sovelias lahja, kun ovat vasta muuttaneet yhteen.

Kankaat: kierrätysfarkkuja ja omput tilkkujämiä
Omille vanhemmilleni tein yökkärit. Ajatus lähti siitä, kun messuilta löysin tuon Himskatti-jerseytä Indie Fabricsin osastolta käsityömessuilta. Kangas oli hauska ja lähes yhtä kahjon näköinen katti kuin vanhempieni kissanpentu (Hittavaiseksikin kutsuttu). Isälleni piti pidemmän aikaa miettiä sopivaa kangasta. Loppu viimein päädyttiin Käpysen Riivaliin. Kangas olikin melko haasteellista saada leikattua kivasti aikuisen koossa.

Kaavat: Joka tyypin kaavakirja
Kankaat: I k a s y r Himskatti jersey, Käpynen Riivali ja musta jersey Käpysen kotimaista jerseytä

1 kommentti:

  1. Otin pussukan sisältöineen nyt yöhön mukaan, saa nähdä mitä kivaa saan aikaseks ;) Oon kyllä ihan rakastunut noihin puikkoihin, niillä saa neulottua niin hyvää jälkeä ja ne tuntuu tosi hyviltä neulottaessa! <3 Kiitos! <3

    VastaaPoista