torstai 22. lokakuuta 2015

Syksyä

Edellisten ompeluiden jälkeen on aika ollut vähissä, eikä toisaalta ole tarpeitakaan juuri ollut. Tai tein mä pari lakanaa, mutta niissä ei paljoa oo kuvaamista. Jotain perusjuttuja kuitenkin on valmistunut nyt, kun on ollut koulun lomaviikko, eikä iltaisin ole tarvinnut keskittyä luentoihin.

Tessa täytti 4 syyskuun alkupuolella. Ompelin lahjan osaksi Saksan kesälomareissulta ostetusta Frozen kankaasta ihan peruspaidan. Tästä neiti kyllä jaksoi inttää, ettei ole voinut olla äidin tekemä.. oli kyllä itse valkkaamassa kangasta.


Vähän raasunnäköinen kuva tuli tänään, kun häiritsin puuhia... ja kaikenlisäksi tuli vielä todella pimeä kuva, vaikka kuinka yritin laittaa valot päälle ja salamaa kehiin.


 Synttäreille tein Kinuskikissan ohjeella seeprakakun. Maidottomana tietysti eli soijajugurttia ja Alpron soijavaniljakastiketta, niin ja tietysti eri keksit. Aika tujakan salmiakkinen tämä oli, ei ihan pienimpien mieleen.

Ja sankarin toiveen mukaisesti synttärikakuksi porkkanakakkua :)


Viime lauantaina oltiin juhlimassa serkun hääjuhlaa. Keskimmäinen laittoi päälleen jo aiemmin tekemäni Noshin niityllä -paidan, mutta alaosaksi ei ollutkaan mitään kivaa. Ompelin sitten edellisenä iltana perushameen NOSHin farkkujerseystä. Neiti itse pyysi pitsiä helmaan. Kiva tuli :)

Kaava: OB 1/15 Simple as That, koko 152
 

Kankaiden yökin oli. Mun ei pitänyt sieltä mitään ostaa. Paapiille kuitenkin napsui useamman kerran illan aikana... Viimein tilasin esikoiselle #kangasta, kun tuli tosi hyvä tarjous. Sopii musta tosi kivasti noiden yksiväristen hihojen kanssa.

Kaava: OB CW301, koko 158 cm
kangas: Paapii #, hihojen musta muistaakseni Käpynen
 

Pipotehtailu on myös ollut käynnissä, mutta josko ne saisi eri postaukseen lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti