keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Parin päivän tuotokset


Saikun aikana on kummasti kerennyt heiluttelemaan puikkoja. Ehkä vähän jopa liikaakin, kun vasen käsi alkaa olla aika kipeä jo... Riina onneksi ystävällisesti toi mulle virkkuukoukun, joten voin huomenna vaihtaa vähän toisenlaisiin käsitöihin.


Tässä kuitenkin valmistuneita:Noro Silk Garden Litestä (jonka siis sain maanantaina) muodostui melko nopeasti tällainen huivi. Parista kerästä ei niin kovin pitkää saanut, ja hetken piti muutenkin miettiä, että miten kauniin langan käyttäisi. Malli on ihan oma, harvemmin saan mitään aikaiseksi ilman ohjetta. Tai siis kuvio kyllä löytyi kirjasta... Väri 2010 ja yllättäen vaaka näytti painoksi 103 g, vaikka kerässä pitäisi olla 50 g ja pienen pieni mytty jäikin vielä. Lanka oli oikein miellyttävää neulottavaa, oli ihanaa seurata miten värit vaihtuivat.


Lisäksi Novitan Bambusta muodostui 2 tiskirättiä. Liila ihan omasta päästä, tuollaisen neliö kuvioisen olen jossain nähnyt aiemmin. Yläkulmaan virkkasin vielä lenkit, jotta saa roikkumaan koukkuun. Vielä ei ole testattu. Puikoilla on vielä yksi, mutta sen valmistumisesta ei toistaiseksi ole tietoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti