sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Valmistuneita


Ystävänpäivä lähestyy ja paljastan jo nyt yhden yllärin (kortit jääköön vieläkin salaisuudeksi). Nämä kämmekkäät lähtevät Itävaltaan, joten salaisuus ei paljastune ennen postin perille menoa.Ideaa otettu Rinsessa-kämmekkäistä , mutta en tehnyt kuviointia ympäri. Lankana Novitan Wool sävy, lankaa taisi mennä n.40 g ja 3 mm puikoilla. Todella nopea ja ihana neulottava kuvio.


Eilen pyörähdettiin pääkaupunkiseudulla kyläilemässä ja katsomassa Disney On Ice "Prinsessa Klassikoita". Automatkalla valmistui ensin tämäIitun kevät pipo Sublimen baby cashmere merino silk dk:sta (sävy 01). Ihanan pehmoista lankaa ja mukavaa matkaneulottavaa. Koko kerä tuohon oikeastaan hulahti. Silmukoita oli 100. Hello Kitty -kuvan silitin pipoon, mutta vähän olen epäileväinen sen paikallaan pysyvyydestä...


Paluumatkalla aloittelin vielä toista pipoa ja se valmistui sitten tänään.


Santerille Schnappi-pipo samaisesta langasta (sävy 04). Hassua kyllä, mutta isoveljen pipoon laitoin 95 silmukkaa resoriin (3o2n) ja lisäsin sitten yhden tuolle aina oikeaa osuudelle. Pikkusiskon pipo, kun oli aivan liian iso. Iitulle se kyllä on ihan hyvä. Tästä oltiin hyvin riemuissaan, eli eikun kevättä odottelemaan. Ja äiti odottelee uusia lankoja, kun pian on ihan kaikki hätävaratkin neulottu laatikosta. Onneksi pikkuveljeni haki ompelukoneeni huollosta perjantaina, joten pääsen taas niihinkin puuhiin :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti