maanantai 30. maaliskuuta 2009

On täällä jotain tehtykin


Viime viikolla oli synttärit - ja vieläkin ihailen, miten Sny on jaksanut virkata sen huivin. Aivan ihana!


Synttärijuhlia vieteltiin ja ainahan pitää vähän leipoa


Kokeilin Kinuskikissan blogista bongaamaani kevyttä juustokakkuaIhan ok, mutta ei mitenkään erityisesti ollut minun mieleeni. Pohjaan oli margariinisulan sijaan laitettu hedelmäsosetta, maistui mielestäni jotenkin omituiselle. Täyte oli ihan jees, varmasti olisi maistunut paremmalle, jos olisi tehnyt ihan perinteisen pohjan kekseistä ja siitä sulatetusta margariinista. Vieraat ei sen enempää kommentoineet, joten oletan heidänkin saaneen joskus parempaa ;)


Lisäksi tein suklaakeksejä. Ohje Frendit -ruokaohjekirjasta, josta olen tätä ennen tehnyt ainoastaan Phoeben kaurarusinakeksejä, jotka ovat ihan huippuhyviä. Päätin, että nyt on viimein aika alkaa testata muitakin kyseisestä kirjasta.Synttärivieraat ei näistäkään kommentoineet mitenkään kovasti. Mies kyllä tykkäsi ja kun loput vein työkavereille, niin he tykkäsivät kyllä. Suklaana käytetty ihan perus tummaa kaakaojauhetta ja pekaanipähkinää lisukkeena. Muistuttivat mielestäni brownien kovettunutta versiota. Menevät listalle, joita ehkä joskus saattaa tehdä uudelleen, mutta todennäköisempää on, ettei näitä tehdä.


Neulerintamalla ei mitään valmistunutta. Tekeillä on Iitulle kirjoneuletakki Novitan edellisestä lehdestä, samaiselle neidille palaponcho ja lisäksi yksi epätoivoinen räpellys. Mutta on jotain valmistunuttakin, nimittäin Nöttikselle 6 taskuvaippaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti