tiistai 17. maaliskuuta 2009

Viime aikojen valmistuneet


Hetkeen en taas ole tänne valmiita pistänyt, mutta nyt joistain kuvia. Osa jää vielä odottamaan myöhempää esittelyä (niinkuin esim. Baby Bornin virkattu mekko ja hattu, jotka odottaa vielä tossuja kaveriksi).


Novitan Huopasesta valmistui tällaiset. Itseäni vaan harmittaa, kun vahingossa menin vääntämään väärän pesuohjelman koneeseen, niin nämä kutistui ehkä hieman liikaa. Merja kuitenkin kelpuutti ne viemiseksi ystävälleen. Virkattu 10 mm koukulla ja todella nopeatekoinen juttu. Lankaa meni muistaakseni 70 g yhteensä. Malli Novitan kevät 09 lehdestä.



Nöttikselle eli siis Merjan tytölle tein Novita Palman jämistä ja Novitan Samoksesta tällaisen pipon. Tämä on paljon matalampi malli, mitä alkuperäinen ohje olisi ollut ja vähän turhan iso ehkä tämäkin...


(eikä kuvassa edes näy kovin hyvin kyseinen pipo). Taustalla näkyy myös Palmasta valmistunut raitakaulaliina. Vieläkin vain sitä Palmaa jäi...


Eka Pinwheelkin valmistui! Sain todistettavasti tehtyä jotain englanninkielisellä ohjeella. Tämä kuitenkin on vähän pienehkö meidän neitille, joten Nöttis sai tämänkin ja teen Iidalle samaisesta Novitan 7 veljeksen jättiraidasta hieman isomman.



ja vielä takaa



Värit on (yllättäen) luonnossa vielä ihanammat. Miksi ihmeessä Novita lopettaa kaikki ihanat värit?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti