maanantai 13. huhtikuuta 2009

Tuottelias pääsiäisloma


Koko viikon olen lomaillut ja aivan uskomaton määrä on tullut neulottua. Puikot olikin sitten ihan joka paikassa mukana... Iidan palaponchon palat on valmiina, vielä pitäisi yhdistää ja vasta sen jälkeen esitellään se. Valmistuneita kuitenkin on; ihka ensimmäiset kärjestä aloitetut Bombadil-sukat ja pari nuttua Etiopialaisille vauvoille.



Bombadilit on ollut pitkään jo puikoilla. Niitä on purettu ja tehty taas uudelleen. Toisen sukan aloitus meni jo laakista, mutta ekaa tosiaan tein ehkä likemmäs 10 kertaa. Oli kuitenkin mukavat tehdä, mutta pääasiallisena sukan tekotapana säilyy kyllä ihan perinteinen. Synttärilahjaksi sain muuten Merjalta ihanan "villitsilmukat Sukkia"-kirjasen, josta mahdollisesti toteutetaan jotkut sukat. Bombadileihin meni Nallea 66 g ja 4 mm puikot oli käytössä.



Heti, kun Merja vinkkasi Etiopianuttu-projektista, ajattelin tehdä muutamat. Mahdollisesti Sny:ltä saamani punainen Nallekin menee nuttuihin. Bombadileistä jäänyt kerän loppu meni melkein kokonaan nuttuun ja toiseen meni vaaleanpunakirjava Nalle. Langan kulutus oli vihreässä 67 g ja vaaleanpunaisessa 74 g. Ero johtunee tuosta valkoisesta epämääräisestä jämästä, joka oli paksumpaa kuin Nalle. Nopeaa oli pyörönä tehdä.Mikäli joku Tampereen seudulla asuva blogin lukija tekee myös nuttuja, pistä kommenttiviestiin yhteystietosi, niin lähetetään yhteisessä paketissa. En näitä ihan vielä postita, kun suunnitteilla on ainakin 3 tekeminen vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti