keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Siirin Rose-pipo


Viime viikolla heräsin siihen, että pitäisi kesäpipot tehdä, kun mukamas on kesä. Etukäteen olin jo kattonut, että tytöille (siis omalle Iidalle ja veljen Siirille) teen Rose-pipot ja keväällä Novitalta tilasin langatkin. Nyt lähestyvän Siirin-päivän myötä sain viimein aikaiseksi tehdä ekan pipon. Tein yhtä mallikertaa pienempänä. Yllättäen tätäkin yksinkertaista mallia piti purkailla, kun kuvio lähti kiertämään pipon ympäri. Vähänkö olis hienoa, jos ohjeisiin laitettaisiin ne selitykset niin, ettei tarvitsisi ihmetellä miksi omasta tulee tän näköistä, kun muut on saaneet ton näköistä aikaan...Toinen mitä olisi kiva ohjeissa, olisi se, ettei lukisi " 100 g punaista, 100 g vihreää". Todellisuudessa langankulutus 42 g kokonaisuudessaan, eli hyvin vähän meni vihreää, ja siitä punaisestakin kerästä tulee vielä varmaan 2 pipoa...


Iidan kirjoneuletakkikin on nappeja vaille valmis. Tosin neidin päälle se mahtuu ehkä kahden vuoden päästä... vähän oli reilunkokoinen malli ja kun laskin, etten viitsi tehdä 98-kokoista, vaan tein 104. 


Nyt puikoille pääsi viimein Vihervaara ja sitä onkin maanantain aloituksen jälkeen neulottu ahkerasti. Ihanan yksinkertainen malli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti