tiistai 2. maaliskuuta 2010

Helmikuisia juttuja


Eipä oo oikein ehtinyt bloggailemaan yhtään mitään viime aikoina. Puikot on kyllä heiluneet, mutta osa on salaisuuksiakin vielä.


Ensimmäisenä ystävänpäivänyyttäreiden kasvis-mustapekkapiirakka, joka tehtiin tällä kertaa gluteenittomana. Alkuperäinen ohje on Pirkan "mitä tänään syötäisiin" -vihkosesta.Talviloma aloitettiin Pohjanmaan reissulla. Viikonloppu meni hurjan nopeasti kummitytön perheen luona. Maanantaina ajeltiin vielä Kokkolaan hotelliin päivän sukuloimisen jälkeen. Tänä aamuna ajettiin ensimmäisenä Rukan tehtaanmyymälään, josta tarttuikin aika paljon kaikenlaista mukaan mm. sadevaatteita muksuille ja miehelle toppatakki. Seuraavaksi suunta otettiin kohti Päntänettä ja Tapion kauppaa. Ihan pari kerää vain ostin...Takana olevat Janne-langat on Spiderman-villatakkia varten. Valmistunee vasta kesän aikana. Edessä pari kerää Fabelia, kun kotona oli vain poikavärisiä. Ja vielä pari kerää lisää:Samosta; pinkit halusi Iida välttämättä, liilat itselle. Eikä tässäkään ihan vielä kaikki...Vasemman puoleinen FameTrend lanka on Maikun. Edessä vähän heijastinlankaa, sekä Koolaideja, jos taas joskus Maikun kanssa vähän koolailisi. Vaaleanpunaiset langat Drops Nepalia. Loput 6 kerää sain sitten kaupanpäälisiksi.


Kauppa oli mieletön; lankaa oli tajuttomasti ja vertailukin alkoi olla vaikeaa, kun samankaltaista lankaa oli täällä ja tuolla ja jossain muuallakin. Parasta oli se, ettei muita asiakkaita juurikaan ollut, joten lapsetkin sai ihan vapaasti mennä. Toivottavasti joskus vielä pääsee uudelleen. Ja ilman lapsia ja miestä.


Pari valmistunutta juttua vielä loppuun. Ensimmäiseksi tiskirätti, joka on neulottu täysin koulussa. Pitkä aika meni, kun pari riviä kerrallaan suunnilleen tehty. Ohje on jostain päin nettiä löydetty, nyt en jaksa etsiä mistä. 19 g Novita Bambua.Viikonloppuna neuloin Regiasta vanhimmalle kummipojalle villasukat. 78 g 3 mm puikoilla. Ihan kivat raidat tuli, toivottavasti saajakin pitää näistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti