tiistai 23. maaliskuuta 2010

Synttäritarjoiluja ja lahjoja


Vietettiin jo tänään synttäreitäni, vaikka ne virallisesti onkin vasta torstaina. Tällä kertaa tarjoiltiin Rex-kakkua ja käpykakkua sekä kaupasta ostettuja kaurakeksejä (jossain kohtaa laiskuus iski).



Rex-kakku (Ullan unelmakakut -kirjasta). Sisältää lähinnä kookosrasvaa, keksejä, munasokerivaahtoa ja suklaata. Laitettiin suklaaksi Pandan passion-tummasuklaata. Ihan hyvää oli, vaikkakin keksit ehkä ihan inasen liikaa kostutettuja. Valmistuu ilman uunia.



Käpykakun ohje samaisesta Ullan unelmakakut -kirjasta. Täytteenä vaniljaesanssilla maustettua voikreemiä ja appelsiinimarmeladia. Paikoitellen olisi voinut olla lisää kostutettu. Päällä miehen tekemät suklaakiehkurat. Kakku onnistui ihan hyvin siihen nähden, etten ole ennen käpykakkua tehnyt.


Sitten niitä lahjoja.



Mieheltäni ja lapsilta sain ompelukoneeseen 4 (!) paininjalkaa. Kuvassa vain kolme, kun yhden olin tingannut mukaan konetta ostaessani, käyn siis sen vaihtamassa johkin toiseen. Kuvassa aplikointi-, laskos- ja kuminauhapaininjalat. Merjalta ja Pekalta sain Son of stitch'n bitch -kirjan ja T:ltä ja M:ltä sain kerän ihanan pehmeää Sublime lankaa. Jää hetkeksi hipellettäväksi, kun on niin pehmoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti