lauantai 10. maaliskuuta 2012

Essumekko


Michas Stoffecken -sivuja selatessani ihastuin pöllökankaaseen, joka mun mielestä jo siinä vaiheessa näytti essumekolle.

Torstai-iltana piirtelin ja leikkelin kaavat ja kankaat. itku vaan meinas tulla, kun menekiksi oli ilmoitettu 40 cm ja olin sitte sen verran tilannu. Ei menny kaava siihen, olisi pitänyt poikittain ottaa, ni olisi sillä menekillä selvinnyt. Harmitti, kun olisin ihan hyvin voinut tilata 50 cm pätkän, ni olisin saanut suoraan. Piti sitten viritellä jatkopalat olille, mutta eipä niitä taida huomata, jossei tiedä.

Kesken kanttien ompelun törmäsin todella outoon ongelmaan. Ompelukone alkoi tehdä suttua. Ihan ykskaks siis.  Vaihdoin neulan, langoitin, langoitin ja langoitin. Silti vain suttua. Miehen kanssa sitte kaiveltiin tota konetta ja sieltä oli langan leikkurin yks osa lähteny irti ja lanka ei päässy sen ohi. En ymmärrä miten oli mahdollista, että näin kävi kesken ompelun. Mutta saatiin osa paikoilleen, jonka jälkeen ei meinannu lankojen kireydet mennä kohilleen. Valmista kuitenkin tuli :) Ja tää on ihan huippu ihana!Malli: Home Sweet Home essumekko (Ottobre 2012)

Koko: 80


Kankaat: Michas Stoffecke (Vuorina tähtikuvioinen puuvilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti