tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kasvuvaraa

Sunnuntai-iltasella tuli yllättäen todella hyvää aikaa selailla omat Ottobret läpi ja piirrellä kaavoja. Löytyi kiva pitkähihaisen trikoomekon kaava. Piirtelin sen ja illalla vielä arvoin mistä kankaasta. Neiti on mitaltaan jo 120 cm, joten 122:n tekeminen tuntui vähän hassulle... ekassa sovituksessa se sitten paljastui - mekossa on "vähän" kasvunvaraa; "äiti, mä onneksi kasvan vielä" sanoi Iidakin. Ihana mekko siis, mutta jää nyt odottelemaan neidin kasvamista...sillä aikaa voisi tämän toteuttaa jostain toisesta kankaasta pienemmässä koossa.


Malli: OB 6/2007 Tilda trikoomekko
Kangas: Ikasyr

3 kommenttia:

  1. Onneks näin päin! :D Mulla on aina ongelmana se,että mä teen AINA liian isoja itelle.. Onneks Iida kasvaa vielä paljon ja mä toivottavasti pienenen lisää xD

    VastaaPoista
  2. Huomasin, että sait vanhan blogin kirjoitukset siirrettyä tänne! Kävikö kuinkakin helposti? Mietin tässä, että jos itsekin niitä tekstejä yrittäisi siirtää samaan paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saara; se oli tosi helppoa, mutta kommentit hävis matkalla. Vuodatuksessa saa nykyään tehtyä tiedoston, jonka saa tänne siirrettyä. ei ollu kovin monen minuutin homma :)

      Poista