sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Paulakukkaa


Ihanainen Terhi kävi mun puolesta Triteksillä hamstrausreissulla joskus alkuvuodesta. Silloin iltapäivällä oli jo paulakukat pöydästä viety, mutta kysymällä oli vielä jostain löytynyt pala. Se näytti mun mielestä mekolle/tunikalle, mutta kaava oli vähän hakusessa, joten kangas jäi hetkeksi kaappiin marinoitumaan. Helmikuussa tuli Ikasyriin täydellinen kaava! Hiihtoloman aikana oli posti tuonut sen laatikkoon ja eilen aamulla tuli into tehdä tää. Tästä tuli ihana! Ja mä rakastan tanskalaisia!!! Koko tässä mekossa on M, joka tyypin kaavakirjan kaavoissa mun koko on XL...

Kaava: Onion 2035, Ikasyristä
kangas: Triteks, Nanson paulakukkaa (tunnustetaan, että selässä on aikamoiset tussit nurjalla puolella, mutta ne ei kyllä näy oikealle puolelle, jossei tiedä).
muuta: Vaikka kaava oli tanskan kielinen, ni ompelusta selvisi kyllä ihan ilman Ikasyrin blogista löytyvää ohjettakin. Tosin ompelujärjestys oli mulla eri, mutta kasassa on :)

3 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, et ainaku meen triteksille ni ne kaivaa kankaita esiin ihan ihme paikoista?! On kyllä ihana mekko! :D Mun piti jo eilen sanoa et tota kaavaa voisin lainata jossain kohtaa? :)

    VastaaPoista
  2. Voi onpas tämä ihana! Mekko istuu sinulle kuin hansikas ja kangas on oikea namupala.

    VastaaPoista