perjantai 22. maaliskuuta 2013

Runoratsumekko

Tessan päivähoidossa oli tänään valokuvaus. Tokihan neidille piti tehdä jotain kivaa sinne, kun kaapissa "ei ollut yhtään mitään nättiä". Selian Runoratsu on huhuillut kaapista jo hetken aikaa, nyt oli pakko vastata sen kutsuun. Äiti ajatteli, että heppamekko olisi myös puolitoista vuotiaan mieleen.


 Väärin luultu. Kertaallen sovitin tätä viime viikonloppuna kovien "eijejeijeijei"-sanomisten saattelemana. Joka kerta, kun yritin tarjota mekkoa, tuli sama eijeijeijeji. Yhdessä kuitenkin ollaan laskettu mekosta heppoja "yssi, kassi, koome, neejä".Kaava: Oma koossa 92 cm (muokattu Ottobre CW301 paitakaavasta)
Kangas: Selian Runoratsu joustofrotee, vaaleanvihreä resori Triteksistä
Muuta: Olisi saanut olla lisää väljyyttä yläosassa. 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toinen oli niin raasu, ku äiti puki mekon. Ja vielä lisää harmitti, kun äiti juoksi kameralla karkuun. On se kumma, kun kuvaa ei voi ottaa niin, että toinen on linssissä kiinni :D

   Poista
 2. :) ihana mekko. Meillä ei onneksi vielä osaa kuopus kritisoida tekeleitäni, mutta en epäile etteikö sekin aika vielä koittaisi. Keskimmäinen on kuin tuuliviiri, joskus hänen on pakko saada samasta kankaasta paita kuin veljensä, mutta sitten ei suostu käyttämään. Onneksi meillä on samankokoinen kummipoika, jolle ne vaatteet voi antaa:) vasta tätä päivitystä lukiessani tajusim,miksi perheenne muksut&sinä näytätte tutuilta. Mieheni kummitäti kun taitaapi olla teillekin erittäin tuttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, yhteinen tuttu löytyy sieltä :) Ei oo taidettu teidän perhettä nähdä muutamaan vuoteen (ne 60-vee juhlat). (jäin miettimään, että mitä tässä päivityksessä oli sellaista, mistä sen keksit... :) )

   Poista
  2. Se oli varmaankin kokonaisuus. Kuopuksen nimi, kuvasta pääteltävissä oleva ikä(osuu aika lähelle meidän kuopuksen ikää, muutamalla kuukaudella taitaa heittää) ja aikas uuden näköinen talo. Noista sitten välähti, että taidankin olla kuullut perheestä muutakin kautta kuin blogista.

   Poista