perjantai 16. tammikuuta 2009

Ostokset ja melkein valmistuneitaTässä on mun Revontuleni. Parempi kuva sitten, kunhan olen päätellyt ja pingottanut sen. Tosta tuli aika pieni, lankaa meni alle 130 g, mutta eiköhän tarkoituksensa aja. Nyt kun olen kerran opetellut tuon mallin, niin mahdollinen toinen huivi olisi varmasti helpompi tehdä.


Melkein valmistuneisiin voi kenties laskea Iitun villasukatkin. Toinen sukka on siis tehtynä ja neiti totesi sovitettuaan "äiti, voisit kyllä tehdä toisenkin".


 


Ostoksia on tullut tehtyä urakalla viime aikoina - tai ainakin sille tuntuu. Kävin maanantaina hakemassa nappi- ja nauhakaupasta pitsinauhaa korjatakseni neidin minulta perimät My little Ponyn vaunut, joiden pitsit ovat aikojen saatossa venahtaneet entisiksi. Samalla oli pakko ostaa Hello Kitty -kangasmerkki, kun "Kiti" on tällä hetkellä pop. Kevääksi teen neidille pipon, johon sitten laitan tuon merkin. Tänään lankakaupassa hakemassa inspistä - ajatuksena kenties tehdä Itävaltalaiselle kirjeystävälleni ystävänpäiväyllärin. En löytänyt mitään lankaa, joka olisi sytyttänyt siihen hommaan, mutta neidin pipoon ostin Sublimen Baby Cashmere Merino Silkiä. Väriä en vaan osannut päättää, niin ostin sekä vaaleanpunaisen, että hyvin vaalean vihreän. Ajattelin, että neiti saa ite päättää kummasta tehdään, mutta sitten kävi niin, että poikkesin Kauppahallin nappi- ja nauhakojulle. Siellä oli Schnappi-kangasmerkki, joten pakkohan se oli ostaa Santerin pipoa varten. Tasapuolisuuden nimissä. Jotenka molemmille lienee nyt sitten langat valmiina.


Muita ostoksia on eilen alesta ostamani "Kauneimmat neulemallit" -kirja. Maksoi 15 euroa, normaali hinta näytti olevan n. 35 euroa.  Varsin hyvälle kirjalle vaikuttaa kaikin puolin.


Salaiselle neuleystävällenikin on jo eka paketti suunniteltuna (ja itseasiassa seuraaviakin jo jonkin verran). Helmikuuta odottellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti