tiistai 6. tammikuuta 2009

Tämän päivän projektitNäitä sitten väkersinkin ihan koko päivän. Aamulla aloitin suunnittelun ja sitä jatkettiin useamman henkilön voimin (kiitos M ja R) ja tässä ne nyt ovat. Koko on otettu Stitch'n Bitch -kirjasta, mutta muuten vähän modattu malli.Tässä kuvassa taitaa olla mun ihan kaikki pitkät puikot. Aika säälittävän vähän puikkokotelon kokoon nähden... Kovinkaan paljoa en niitä ole tarvinnut, isoja töitä kun olen ikinä neulonut vain; 2 neuletakkia itelle (joista toinen oli valmiiksi pieni ja meni serkulle ja toista tein 2 vuotta ainakin), 1 vaaleanpunainen koalavillapaita ja sitten oma ylpeyteni Novitan Saanasta viime talvena tekemäni villatakki (josta kuva edelleen ottamatta). Lapsille olen kyllä jotain pientä noiden lisäksi tehnyt...Ja sukkapuikkokotelo. Tässä on siis kahdessa suunnassa puikkoja. Näitä on vielä laatikon pohjalla, joten inventaariota en saanut (enkä jaksanut) tänään tehdä loppuun asti. Saapa tohon sitten palmikkopuikotkin talteen ja sen yksinäisen virkkuukoukun, joka laatikossa pyörii.


Hintaa näille koteloille tuli yhteensä n. 7 €. Kukallinen kangas on Finlaysonin pöytäliina (joka maksoi 5 euroa alessa) ja toinenkin oli Eurokankaan alessa. Nyörit sain näppärästi tehtyä sen pöytäliinan kanttauksista.


Toinen Maj Karma -pipokin valmistui eilen. Vielä en ole kuullut, oliko sopiva vaiko ei. Junasukkia aloitin Nallelangasta, mutta rakas poikani kävi tänään kiskomassa kiukuspäissään puikot irti työstä, kun äiti vähän komensi.


Loppuviikosta tulee varmaan lankapakettejakin. Tilasin itelle vähän lankaa, mutta myös SNY -paketteja olen jo suunnitellut.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti