keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Viime viikonlopun aikaan saannoksia


Kortteja askartelin enemmänkin. Askartelin eri tarkoituksiin jonkun verran. Ystävänpäiväkortteja en luonnollisestikaan vielä voi täällä näyttää, kun vastaanottajia käy täällä lukemassa.  Muutama muuhun tarkoitukseen tehtykin pysyy vielä salaisuuten, mutta nämä lapsellisemmat voin laittaa näytilleNämä on ihan lahjapaperista leikeltyjä kuvia. Tuosta käärmeestä olen erityisen ylpeä, siitä tuli musta oikein hieno. Yksi kortti lähti jo kummitytölle, siitä en ehtinyt napata kuvaa, kun meni valmistumisen jälkeen samantien postiin.


Neulerintamalla viikonloppuna valmistui siis Noro-lapaset ja -pipo miehelle.pipo on tossa kuvassa vähän hassusti kasassa, on siis oikeasti isompi, kun miehellä on iso pää :P Pipo tehty 4,5 mm puikoilla, silmukoita oli 108, joista olisi voinut ainakin 4 jättää pois. Lapaset 4 puikoilla ja silmukoita tais olla 32. Lapaset on ollu jo käytössä ainakin ja niistä tykättiin kovin.


Tänään vein ompelukoneenkin huoltoon, sen saisi jo perjantaina hakea sieltä. Hakeminen pitää vaan vähän järjestellä, kun bussissa en sitä ala raahaamaan, vaikkakin aika lähellä olen töissä. Huoltoon viemisreissulla poikettiin R:n kanssa "Helmimeri" nimiseen liikkeeseen. Ostin minäkin ihan ilman etukäteissuunnitteluja helmiä silmukkamerkkejä varten. Saapas nähdä mimmoisia niistä tulee, eiköhän niistäkin tule kuvat sitten joskus näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti